USUARIOS REGISTRADOS

AGENDA

AGENDA

Conferencias
CONFERÈNCIA: ELS CONCURSOS DE CREDITORS, REALITATS I MITES
Conferència: Els concursos de creditors, realitats i mites

Estado: Inscripción cerrada

Lugar: 
Saló d'actes de la seu col·legial de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears, Carrer Parellades, 12 A baixos, 07003., Palma de Mallorca. Mallorca.

 

Un concurs de creditors és el procediment judicial a través del qual s’ordena la situació d’un particular o societat insolvent. És a dir, quan el deutor no pot acomplir regularment les seves obligacions, neix la possibilitat de demanar als creditors una quitança i/o una espera dels seus crèdits a través d’un conveni; o bé, liquidar el patrimoni per a pagar els deutes en la mesura que sigui factible.


Organitza la Fundació de Graduats Socials de les Illes Balears en col·laboració amb l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears.


ADREÇAT als professionals que estan més en contacte amb el món empresarial i als mateixos gestors i directius d’empreses.


Sr. Sebastià Frau i Gaià, advocat, especialista en dret concursal, mercantil i de societats. Autor del llibre “La calificación en el concurso de acreedores. Una visión crítica”.


Aforo limitado, requisit imprescindible formalitzar la INSCRIPCIÓ mitjantçant les pàgines webs:

http://www.fundaciograduatssocials.es/agenda/

http://www.cgsbaleares.com/agenda/vista_mensual.es.html


CURRICULUM VITAE PONENTE

Jueves 27 de abril de 2017

17:00 h.

ENCUESTA
Por su aplicación práctica a su actividad profesional ¿qué materias cree que deberían tener más peso en el Grado de Relaciones Laborales?
Seguridad Social. Gestión y Recaudación
Derecho Laboral. Práctica jurídica
Derecho Tributario. Contabilidad y finanzas.
Todas las anteriores
Ninguna de las anteriores