català


castellano
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATSDivendres, 8 de juny de 2012

Noticias generales
Els Graduats Socials orientaran de manera gratuïta als pitiüsos en temes laborals

Eivissa, 8 de juny de 2012

Eivissa estrena el proper 15 de juny l'Oficina d'Orientació Jurídic-Laboral, oberta a tots els ciutadans que tinguin “dubtes o problemes” sobre acomiadaments, jubilacions o desocupació i ajudes
“Els ciutadans pitiüsos podran rebre l'orientació gratuïta qualsevol dubte que tinguin sobre aspectes laborals”. Amb aquestes paraules definia i alhora presentava el delegat a Eivissa del Il.lustre Col.legi de Graduats Socials dels Illes Balears, Marcos Martínez, la nova Oficina d'Orientació Jurídica-Laboral, que aquest Col•legi posa a la disposició dels ciutadans a partir del proper dia 15 de juny.

A aquesta presentació va acudir el president del Col•legi, José Javier Bonet, i el comptador Miguel Ángel Valens, que es van mostrar molt satisfets que aquesta illa pugui comptar amb un servei de tal calibre per al ciutadà, com ocorre a Palma de Mallorca.

“Estem molt animats. Era un servei demandat per la ciutadania que en l'actualitat té molts dubtes amb temes relacionats amb el món laboral”, va dir Martínez, que va agregar: “Aquesta Oficina també permetrà que es conegui la figura del Graduat Social, que no em cap cap dubte que és la persona ideal per orientar i aconsellar a les persones sobre temes laborals”.

La nova oficina d'Orientació Jurídica-Laboral s'engega el proper dia 15 de juny i atendrà als ciutadans sota cita prèvia cridant al 971229033. “Anem a veure què acceptació té entre la població. Crec que va a ser bona ja que les jornades de Portes Obertes que realitzem en 2010 i 2011 van ser un èxit de participació. De moment obrirem tots els dimecres de 17 a 19 hores. Sobre la marxa mirarem si s'àmplia l'horari o s'augmenten els dies d'obertura de la nova oficina, però tinc bones sensacions”, va manifestar el delegat Vocal del Col•legi a Eivissa. Una oficina que està situada en l'Avinguda Isidoro Macabich número 20 bis, edifici Olimp, 4º 1ª d'Eivissa. Aquest servei d'orientació versarà sobretot el concernent en acomiadaments, jubilacions, desocupació i ajudes, reclamacions de salari, demandes laborals, invalideses, conciliació vida laboral i familiar i altres problemes de caire laboral. “La situació actual de crisi econòmica que pateix Espanya implica que molta gent tingui problemes i moltes dubte. El curiós és que són molts els que ni consulten ni fan gens sobre aquest tema. callen i ja està. Els Graduats Socials estem para això, per ajudar-los i orientar-los sense cap ànim de lucre. Després ells seran lliures per posar-se en mans d'un Graduat Social o realitzar els tràmits de manera independent”, va finalitzar Marcos Martínez, que va agrair el suport que li està oferint el Col•legi: “Sens dubte que sense l'ajuda i respatller d'ell no es podria engegar aquesta nova Oficina. Per això vull donar-los les gràcies per recolzar als companys d'Eivissa”.
OTRAS NOTICIAS

30/Març/2015

Noticias generales
El IPC sube cuatro décimas y se coloca en el -0,7%


9/Març/2015

Noticias generales
Los jueces tienen 1.965 sentencias por despidos pendientes de dictar en Balears


“La redacció nova de les normes millora o aclareix la situació de la qual veníem abans”
24/Febrer/2015

Noticias generales
“La redacció nova de les normes millora o aclareix la situació de la qual veníem abans”


Antonio Comas va explicar les novetats i modificacions en la Tresoreria de la Seguretat Social amb l'entrada de l'any 2015
20/Febrer/2015

Noticias generales
Antonio Comas va explicar les novetats i modificacions en la Tresoreria de la Seguretat Social amb l'entrada de l'any 2015


10/Febrer/2015

Noticias generales
Si la Seguridad Social le pide 169 euros en un email, no los pague

ALTRES NOTÍCIES


Memoria CGSIB 2013 Documento Adobe PDF (2,80 MB)


Información Proyecto Hombre Documento Adobe PDF (809 KB)


Información Proyecto Hombre Documento Adobe PDF (293 KB)


Caritas Documento Adobe PDF (327 KB) Veure tots


AGENDA
 
14
ABR 15
 Cursos 
GOOGLE APPS FOR WORK

  Inscripción abierta

 
 
15
ABR 15
 
15
ABR 15
 
PORTADA


QUANT A CGSIB


EL GRADUAT SOCIAL


COL·LEGIATS


AGENDA


NOTÍCIES I NOVETATS


GALERÍA


ENLLAÇOS


CONTACTE


VENTANILLA ÚNICA

ÀREA PRIVADAENQUESTA

Davant els canvis introduïts per la TGSS en la tramitacions, les constants dificultats que sofrim els Professionals i l'eliminació de l'Administració concertada,Vostè s'adheriria als actes de protesta que decideixi la Junta General?
Sí, de manera incondicionalSi, però no a tots.No.

votar


consultar resultats:116


ISO 9001 EC-2622/06Logo CGSIB Little
Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears
Parellades 12-A 07003 Palma de Mallorca, Tel: 971 229 033 Fax: 971 229 034