USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimecres, 10 d'abril de 2019
Noticias generales

Conferència: "L'empresa davant la inspecció tributària i laboral: Bones pràctiques i recomanacions"

Palma, 10 de abril de 2019

Dimarts, dia 9 d'abril, l’ Il•lustre. Col•legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears, en col•laboració amb Wolters Kluwer, DSI, Global 4 i la Fundació de Graduats Socials de les Illes Balears, va organitzar a la seu col•legial la conferència "L'empresa davant la inspecció tributària i laboral: bones pràctiques i recomanacions". La ponència va ser duita a terme per Bartolomé Borrego Zabala, vocal responsable de la Divisió de Noves Tecnologies de la Delegació Especial de l'AEAT a Andalusia, Ceuta i Melilla, i per Jaume Sitjar Ramis, Graduat Social.

Recentment s'ha produït un increment del nombre de visites als domicilis de les empreses en el marc d'actuacions inspectores, tant d'índole fiscal com laboral. Aquesta sessió formativa pretenia donar resposta als principals dubtes que poden suscitar-se en relació a aquest tipus de situacions, oferint algunes pautes d'actuació per orientar els responsables de les empreses perquè les afrontin amb èxit.

La conferència va ser presentada per Mercè García Millán, vocal de la Junta de Govern de l'Il•lustre Col•legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears, i Rafael Laclaustra, KA Advisors Channel a Wolters Kluwer. L'acte va comptar amb la presència i el suport de Daniel Martín, coordinador de Global4; Antonio Delgado, delegat comercial de CISS / La Llei i Esteban Martínez, coordinador de DSI.
ENQUESTA
En relació amb la pandemia ocasionada pel COVID-19, Creu Vè que el col·lectiu de Graduats Socials ha tingut i té suficient visibilitat en la societat?
Sens dubte, a rel de la pandemia el nostre col·lectiu és més visible
El nostre col·lectiu segueix sense ser visible en la societat
Sempre hem estat suficientment visibles independentment d'aquesta situació