USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOT脥CIES

NOT脥CIES I NOVETATS

Divendres, 17 de juliol de 2020
Noticias generales

饾悇饾惀饾惉 饾悊饾惈饾悮饾悵饾惍饾悮饾惌饾惉 饾悞饾惃饾悳饾悽饾悮饾惀饾惉 饾悶饾惉 饾惈饾悶饾惍饾惂饾悶饾悽饾惐饾悶饾惂 饾悮饾惁饾悰 饾惀饾悮 饾悵饾悽饾惈饾悶饾悳饾惌饾惃饾惈饾悮 饾悵饾悶饾惀 饾悞饾悇饾悘饾悇 饾悂饾悮饾惀饾悶饾悮饾惈饾惉

Palma, 17 de juliol de 2020

饾悇饾惀 饾悳饾惃饾惀路饾惀饾悶饾悳饾惌饾悽饾惍 饾惎饾悮 饾悶饾惐饾惄饾惃饾惉饾悮饾惈 饾惀饾悶饾惉 饾悽饾惂饾悳饾悽饾悵饾悶虁饾惂饾悳饾悽饾悶饾惉 饾悵饾悮饾惎饾悮饾惂饾惌 饾惀饾悶饾惉 饾惌饾惈饾悮饾惁饾悽饾惌饾悮饾悳饾悽饾惃饾惂饾惉 饾悵饾悶饾惀饾惉 饾悇饾悜饾悡饾悇饾悞 饾悽 饾惀'饾悮饾惍饾惌饾惃饾惈饾悽饾惌饾悮饾惌 饾惄饾惍虂饾悰饾惀饾悽饾悳饾悮 饾惎饾悮 饾惈饾悶饾悳饾惃饾惂饾悶虁饾悽饾惐饾悶饾惈 饾惀'饾悶饾惉饾悷饾惃饾惈饾悳抬 饾悵'饾悮饾惇饾惍饾悶饾惉饾惌饾惉 饾惄饾惈饾惃饾悷饾悶饾惉饾惉饾悽饾惃饾惂饾悮饾惀饾惉 饾悵饾悮饾惎饾悮饾惂饾惌 饾悶饾惀 饾悵饾悶饾惉饾悳饾惃饾惁饾惍饾惂饾悮饾惀 饾惎饾惃饾惀饾惍饾惁 饾悵饾悶 饾惌饾惈饾悶饾悰饾悮饾惀饾惀 饾惄饾悶饾惈饾惇饾惍饾悶虁 饾悶饾惀饾惉 饾悮饾悷饾悶饾悳饾惌饾悮饾惌饾惉 饾惄饾悶饾惈 饾惀饾悮 饾悳饾惈饾悽饾惉饾悽 饾惄饾惃饾悹饾惍饾悶饾惉饾惉饾悽饾惂 饾悳饾惃饾悰饾惈饾悮饾惈 饾惀饾悶饾惉 饾惉饾悶饾惎饾悶饾惉 饾惄饾惈饾悶饾惉饾惌饾悮饾悳饾悽饾惃饾惂饾惉.

Palma, 16 de juliol de 2020.- En el mat铆 d'avui, la directora general de l'SEPE Sonia Barranco, va rebre la presidenta i vicepresidentes de l'Il路lustre Col路legi de Graduats Socials de Balears, Apol路l貌nia M. Juli脿, M陋Gr脿cia Matas, Emilia Goyanes i Merc猫 Garc铆a, respectivament. Durant m茅s de dues hores que va durar la reuni贸, les representants de Col路legi de Graduats Socials van exposar a la directora de l'SEPE de Balears totes les incid猫ncies que els Graduats Socials han tingut durant la tramitaci贸 dels ERTES d'empreses des que es va comunicar l'Estat d'Alarma per la crisi de l'COVID-19.

"La directora de l'SEPE ha reconegut la tasca dels Graduats Socials i s'ha predisposat a esmenar el m茅s r脿pid possible els errors o incid猫ncies en les tramitacions", va explicar la presidenta Apol路l貌nia Juli脿 despr茅s de la reuni贸. Tamb茅 va manifestar que "la directora i el sotsdirector de l'SEPE han comunicat a tots els funcionaris la descomunal c脿rrega de treball dels Graduats Socials, no nom茅s per a tramitar prestacions, sin贸 per a presentar davant l'autoritat laboral i tresoreria els expedients col路lectius de les empreses afectades" .

El Col路legi de Graduats Socials ja havia expressat el seu malestar per la "demora" en les resolucions de les prestacions d'Expedients de Regulaci贸 Temporal d'Ocupaci贸 per les incid猫ncies de l'SEPE i ha recordat que el col路lectiu ha tramitat m茅s de 15.000 expedients "en temps i forma "a les Illes Balears.

En passades declaracions, la presidenta de l'entitat, Apol路l貌nia Juli脿, havia demanat que es valori el treball del col路lectiu, que ha complert amb les formes i els terminis, i que ha donat resposta a "multitud de consultes" de treballadors. El reconeixement ha arribat despr茅s de la reuni贸, a m茅s de l'comprom铆s de col路laboraci贸 per seguir ajudant al fet que els treballadors afectats cobrin les seves prestacions en temps i forma.
ENQUESTA
La sala d'actes del col.legi est脿 adaptat a les normes de ventilaci贸 contra la COVID, sent un espai segur per a reunions i esdeveniments. Saps que est脿 disponible en la modalitat de lloguer?
1.-No sabia que estava adaptat a les normes de ventilaci贸 contra la COVID.
2.-No sabia que es podria arrendar.
3.-No necessito l'arrendament del mateix.
Coneixia que es podia arrendar.