USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dilluns, 14 de setembre de 2020
Noticias generales

Els Graduats Socials de Balears atorguen el prestigiós Premi Erga Omnes a la seva presidenta Apol·lònia Julià

Palma, 14 de setembre de 2020

Els col·legiats trien per unanimitat el lliurament de el prestigiós premi a la seva presidenta en reconeixement per la seva gran esforç, dedicació i encert en la representació i defensa del col·lectiu professional durant la crisi de l'Covid-19.

La Junta de Govern de Col·legi de Graduats Socials de Balears, va rebre la proposta col·lectiva dels col·legiats de lliurar el Premi Erga Omnes 2020 a la Sra. Apol·lònia Maria Julià Andreu en reconeixement per la seva gran esforç, dedicació i encert en la representació i defensa del col·lectiu professional durant la crisi de l'Covid-19.

Apol·lònia Julià ha estat en contacte amb les autoritats de la Comunitat Autònoma i representant al col·lectiu davant les entitats estatals, com a Consejo General de Colegios Oficiales de Graduados Sociales de España.

"Totes les nostres inquietuds, dubtes i reivindicacions han estat escoltades gràcies al seu lideratge. Durant tota la crisi de l'Covid-19, Apol·lònia ha estat la persona que ha unificat criteris, compartit coneixements, resolt dubtes reforçant la unitat, solidaritat i companyia entre tots els col·legiats ", indica la carta lliurada al secretari del Col·legi, Pedro Mir .

Els Graduats Socials han destacat que la tenacitat d'Apol·lònia Julià com a presidenta, la seva gestió de la representació de Col·legi, "ha ajudat a aclarir criteris en la tramitació dels ERTOS, en les prestacions d'atur davant del SEPE, cotitzacions de Seguretat Social i a el mateix temps s'han promogut conferències, activitats formatives amb els aspectes fonamentals de Col·legi, pel que fa a representar, defensar, informar i formar els col·legiats ".

Finalment han destacat el valor de la presidenta per "afrontar una reelecció en un període de temps tan difícil, és a dir, donant la cara en lloc de retirar-se a estar en tranquil·litat, el que és una prova més de la seva responsabilitat, sacrifici i entrega a la professió".

El premi Erga Omnes ha estat creat per reconèixer la tasca de persones o institucions que han destacat per les seves actuacions i serveis prestats en defensa dels interessos generals de la professió i particulars del col·lectiu de Graduats Socials en els àmbits jurídics, empresarials, cívics, humanitaris , d'investigació docent.

Les persones fins ara premiades han estat: Govern dels Illes Balears, Universitat de les Illes Balears, Escola Universitària de Relacions Laborals, Sr. Antonio Comas Barceló, Sr. Francisco Pérez de los Cobos Orihuel, Sr. Javier San Martín Rodríguez, Sr. Francisco Javier Wilhelmi Lizaur, Antoni Oliver i Reus, Sr. Llorenç Amengual Colom, Antoni Font Mas i Sr. Fernando Villalobos Cabrera, tots de gran prestigi dins de la professió.