USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 1 d'octubre de 2020
Noticias generales

Jornada pràctica sobre Generadors períodes d'Activitat / inactivitat

Palma, 1 d'octubre de 2020

El Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears en col·laboració amb la Fundació de Graduats Socials de les Illes Balears han organitzat una Jornada Pràctica sobre generadors de períodes d'activitat / inactivitat i generadors de procediment ERO o calendari previ.

El ponent de la jornada Dn. Enric Martí Morón, Graduat Social, va explicar, entre diversos temes, recordatori d'alguns aspectes de les noves instruccions del SEPE, cas especial de les vacances amb ERTO, com evitar algunes incidències en les prestacions per a l'enviament d' períodes, procediment ERO o calendaris, coordinació de la informació que es transmet en un ERTO.

La Jornada va ser presentada per la Vicepresidenta del Col·legi Dª Mercè García Millán davant els col·legiats exercents i empleats de col·legiats exercents, que van participar presencialment complint la quota d'acreditats per a l'ocasió.
AGENDA
ENQUESTA
Davant la recent oposició del CG de l'Advocacia a la nostra inclusió en el torn d'ofici en l'àmbit social, què opina vostè?
No comparteixo l'oposició i m'inscriuré en el torn d'ofici.
Entenc que l'oposició es deu a la defensa dels seus propis interessos.
Malgrat no sol·licitar la meva inclusió, no comparteixo l'oposició.