USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dilluns, 1 de febrer de 2021
Noticias generales

ENTREVISTA: Mª Carmen Martínez Gómez Premi Millor TFG.

Palma, 1 de febrero de 2021

“Este reconocimiento me da fuerzas para intentar ser una mejor profesional”
- Quina ha estat la teva primera sensació quan et van informar que vas guanyar el Premi Millor TFG?

- En el moment en que vaig tenir coneixement que havia guanyat aquest premi, vaig sentir una gran satisfacció personal, ja que vaig pensar que tot l'esforç dels meus últims anys, sobretot aquest últim bregant amb els ERTES a l'oficina i estudiant alhora, havien culminat de la millor manera possible. En el meu cas, he tingut l'oportunitat de poder acabar la meva carrera en tres anys, un fet que m'ha permès viure més intensament cada moment i, a més, m'ha donat l'oportunitat de conèixer i entaular amistats amb gent molt especial de diferents cursos. Per tant, si a tot això li sumem el fet de poder guanyar aquest premi, crec que no puc sentir-me més feliç.

- Què signifiquen per a tu aquest reconeixement?

- Per a mi tot això és un èxit personal que m'impulsa a seguir lluitant pels meus objectius. Sempre he estat una persona amb moltes inquietuds, estudiant i treballant alhora, i, la veritat, actualment, puc dir que estic en un moment de la meva vida en el qual, encara que pràcticament no tinc temps lliure perquè estic cursant un màster i treballant a jornada completa, em sento molt plena. Així mateix, aquest reconeixement em dóna forces per intentar ser una millor professional cada dia, ja que, a més, tinc la sort de poder prestar els meus serveis en un gran lloc, on, a part de tenir uns bells valors, confiem plenament en les meves aptituds i coneixements per portar-los a la pràctica.

- Explica'ns sobre el teu projecte de TFG, en què t'has basat per triar el tema? - Quines han estat les principals conclusions i què creus que poden aportar al col·lectiu de graduats socials i la societat en general?

- Abans d'iniciar la meva grau, tenia molt clar que el meu TFG no podia ser alguna cosa conegut, ja que la meva idea era aconseguir investigar un tema que acompanya diariament les relacions laborals, però al seu torn no arribés a ser alguna cosa visible per a tothom. Per això, vaig optar per analitzar els buits legals i conceptes jurídics indeterminats que acompanyen a la contractació temporal, analitzant aquells límits que regulen la causa o objecte de contractació i els elements que afecten a l'hora d'extingir una relació laboral.

La principal conclusió que es pot treure d'aquest estudi és que, aquests elements poden ser usats per intentar cobrir aquells límits de la pràctica habitual de el dret que, al seu torn, s'intenta sobrepassar. En conseqüència, considero que el bon assessorament d'un professional en la matèria pot permetre que, treballador o empresa, utilitzeu aquestes llacunes a la seva voluntat per aconseguir un resultat o un altre.

- Com veus el futur dels professionals que es graduen en relacions laborals, tant en la nostra comunitat com a nivell nacional? Quines oportunitats creus que hi ha al sector?

- Sota el meu punt de vista, considero que el futur dels graduats socials és molt prometedor, ja que, gràcies als anys de coneixements que s'adquireixen en el Grau, puc dir amb certesa que és el col·lectiu que actualment està més preparat en matèria sociolaboral. En el meu cas, sóc col·legiada exercent d'empresa i cada dia tinc més clar que les oportunitats que hi ha en aquest sector són infinites, poden assessorar, representar i gestionar en matèries socials, laborals, de seguretat social i ocupació a entitats, empreses i treballadors.

- Quina opinió et mereixen el Col·legi i el col·lectiu de Graduats Socials?

- La veritat és que per a mi és un honor poder formar part d'aquest col·lectiu, ja que he pogut veure, de primera mà, el gran esforç que han realitzat cadascun dels meus companys durant tots aquests durs mesos de COVID-19 i, sincerament , és admirable com el nostre Col·legi ha estat i, avui dia, segueix sent capaç d'ajudar-nos a remar tots junts cap a una mateixa direcció. Per tot això, per concloure aquesta entrevista, d'una banda, m'agradaria poder agrair tot el suport obtingut per cada un dels membres que conformen aquesta institució i, d'altra banda, vull donar les gràcies de cor a totes aquelles persones que han apostat per mi o m'han ofert el seu afecte i suport incondicional durant aquests últims anys de desenvolupament professional i aprenentatge.

ENQUESTA
La sala d'actes del col.legi està adaptat a les normes de ventilació contra la COVID, sent un espai segur per a reunions i esdeveniments. Saps que està disponible en la modalitat de lloguer?
1.-No sabia que estava adaptat a les normes de ventilació contra la COVID.
2.-No sabia que es podria arrendar.
3.-No necessito l'arrendament del mateix.
Coneixia que es podia arrendar.
Encuesta finalizada