USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Divendres, 26 de febrer de 2021
Noticias generales

Els Graduats Socials de les Illes Balears reben el premi Ramon Llull en reconeixement a la seva labor durant l'Estat d'Alarma i la gestió dels ERTOS en la Comunitat Autònoma

Palma, 26 de febrero de 2021

Els Graduats Socials de les Illes Balears reben el premi Ramon Llull en reconeixement a la seva labor durant l'Estat d'Alarma i la gestió dels ERTOS en la Comunitat Autònoma

El Consell de Govern de les Illes Balears va acordar la concessió de premis Ramon Llull de 2021 a sectors i col·lectius que han tingut un paper essencial en la gestió de la pandèmia per a atendre les necessitats de la ciutadania en un moment d'extrema dificultat. Aquests guardons reconeixen l'esforç i la capacitat d'adaptació a una nova situació a de la ciutadania en general. En l'apartat de “Treballadors dels àmbits públic i privat que han tramitat les ajudes i prestacions derivades de la paralització de l'activitat econòmica”, el Consell de Govern esmenta en el BOIB “Premi Ramon Llull al Col·legi de Graduats Socials pel seu treball i diligència, professionalitat per a garantir l'accés a les ajudes i prestacions dels treballadors a les quals tenen dret”.

Els Graduats Socials han estat els professionals imprescindibles per a les tramitacions dels ERTO entre empreses, empleats i administracions públiques. Han treballat intentant posar ordre enmig del caos existent davant de tramitacions que es van presentar en el moment de la declaració d'Estat d'Alarma amb canvis constants en la legislació Nacional i Autonòmica.

Els premis Ramon Llull seran transmesos per la televisió autonòmica IB3 el diumenge 28, a les 18:00h.

--------------------

El poper dia 1 de març es commemora el Dia de les Illes Balears. Atesa la situació sanitària actual podeu seguir aquest acte a través del canal de Youtube del Parlament, a partir de les 12 hores de dilluns.

Més informació