USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimarts, 9 de març de 2021
Noticias generales

Curs bàsic de nòmines organitzat al Col·legi

Palma, 9 de març de 2021

L'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears en col·laboració amb la Fundació de Graduats Socials de les Illes Balears, van organitzar el Curs bàsic de nòminesamb Francisco Argüelles Sánchez, Graduat Social.

L'objectiu principal del curs ha estat dotar les persones relacionades amb les relacions laborals i Recursos Humans de les empreses, dels elements necessaris per a interpretar i confeccionar diferents tipus de nòmines, assegurances socials a través d'un primer acostament a la gestió, sense necessitat de coneixements previs.

Esta formació va estar dirigida a persones que sense necessitat de coneixements previs estan interessades a conèixer el funcionament de les nòmines i assegurances socials en una empresa a través d'un primer acostament a la confecció de nòmines i assegurances socials. També van participar persones que estan interessades a fer una actualització i reciclatge professional.

Francisco Argüelles Sánchez és Graduat social exercent des de 2007 ha estat cap de personal de la cadena Valentí hotels, propietari de SVS Assessors i en l'actualitat s'encarrega de la gestió del coneixement legal i jurídic, i representació en processos administratius i judicials en PyR Assessors. Màster en protecció de dades i DPO.

La presentació d'aquesta formació va estar a càrrec de la vicepresidenta de Col·legi, Emilia Goyanes.