USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 7 d'octubre de 2021
Noticias generales

VIII JORNADES LABORALISTES D'ILLES BALEARS

Palma, 7 d'octubre de 2021

Els Graduats Socials organitzen les Jornades "Dret del Treball i Seguretat Social"
Palma, 15 de setembre 2021.- La Fundació i el Col·legi de Graduats Socials de Balears organitzen les VIII Jornades Laboralistes, en format presencial sota el títol "Dret del Treball i Seguretat Social" que tindran lloc els dies 07 i 08 d'octubre i que comptaran amb la presència d'un destacat elenc de ponents de reconegut prestigi.

Segons el programa avançat pel Col·legi de Graduats Socials, el dijous 07 d'Octubre, després de l'acte d’inauguració, Antoni Oliver Reus, president de la Sala social del TSJIB impartirà la primera ponència "Les 10 Sentències més rellevants del TSJIB en l'últim any". Seguidament, Ana María Orellana Cano, Magistrada Especialista de la Sala del Social del TSJ de Madrid, Acadèmica del Número de la Reial Acadèmia de Jurisprudència i Legislació d'Espanya, exposarà un col·loqui sobre "La conciliació de la vida familiar i laboral en el nostre ordenament jurídic. Anàlisi de la transposició de la Directiva Comunitària 2019/1158.

El divendres 8 d'octubre arrencarà les ponències Joaquín Merchán Bermejo, Graduat Social i Vicepresident Primer del Consell General de Col·legis Oficials de Graduats Socials d'Espanya, "El futur del sistema públic de pensions, anàlisis d'acord amb la Reforma de les Pensions". Tot seguit, Miguel Arenas Gómez, advocat, soci cooperativista en Col·lectiu Ronda i professor col·laborador en la UOC presentarà "Aspectes pràctics en matèria de responsabilitat empresarial derivada d'accident de treball o malaltia professional".

Les ponències finalitzaran amb l'exposició de Yolanda Cano Galán, Lletrada del Gabinet Tècnic del Tribunal Suprem sobre "La Seguretat Social a examen. La Jurisprudència recent de la Sala 4 del Tribunal Suprem".

Les Jornades Laboralistes han estat organitzades pel Il·ltre. Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears en col·laboració amb la Fundació de Graduats Socials dels Illes Balears. També amb la implicació de les entitats patrocinadores: Servei Balear de Prevenció, Wolters Kluwer, amb la col·laboració de Fundació GS i Fabroker.

Inscripcions Les Jornades Laboralistes estan obertes a col·legiats, precol·legiats, i altres professionals interessats en la matèria. S'haurà d'emplenar formulari en línia en la web ja que l'aforament presencial és limitat i s'assignen les places per ordre d'inscripció.