USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dilluns, 22 de novembre de 2021
Noticias generales

XXIX TROBADA DE GRADUATS SOCIALS ILLES BALEARS

Palma, 22 de noviembre de 2021

Els Graduats Socials de Balears atorguen el prestigiós Premi Erga Omnes a la seva presidenta Apol·lònia Julià
Palma, 20 novembre 2021.- Els col·legiats trien per unanimitat el lliurament del prestigiós premi a la seva presidenta en reconeixement pel seu gran esforç, dedicació i encert en la representació i defensa del col·lectiu professional durant la crisi de la Covid-19.

La Junta de Govern del Col·legi de Graduats Socials de Balears, va rebre la proposta col·lectiva dels col·legiats de lliurar el premi Erga Omnes 2020 a la Sra. Apol·lònia Maria Julià Andreu en reconeixement pel seu gran esforç, dedicació i encert en la representació i defensa del col·lectiu professional durant la crisi de la Covid-19. Apol·lònia Julià ha estat en contacte amb les autoritats de la Comunitat Autònoma i representant al col·lectiu davant les entitats estatals, com el Consell General de Col·legis Oficials de Graduats Socials d'Espanya.

Els Graduats Socials han destacat que la tenacitat de Apol·lònia Julià com a presidenta, la seva gestió de la representació de Col·legi, "ha ajudat a aclarir criteris en la tramitació dels ERTOS, en les prestacions d'atur davant el SEPE, cotitzacions de Seguretat Social i al mateix temps s'han promogut conferències, activitats formatives amb els aspectes fonamentals del Col·legi, quant a representar, defensar, informar i formar els col·legiats".

Finalment han destacat el valor de la presidenta per a "afrontar una reelecció en un període de temps tan difícil, és a dir, donant la cara en lloc de retirar-se a estar en tranquil·litat, el que és una prova més de la seva responsabilitat, sacrifici i lliurament a la professió".

El premi Erga Omnes ha estat creat per a reconèixer la tasca de persones o institucions que han destacat per les seves actuacions i serveis prestats en defensa dels interessos generals de la professió i particulars del col·lectiu de Graduats Socials en els àmbits jurídics, empresarials, cívics, humanitaris , de recerca docent.També han lliurat els següents premis:

PREMI FRANCISCO J. WILHELMI – III EDICIÓ (2020): Anaïs Batle Pons PREMI MILLOR TFG DE RELACIONS LABORALS – III EDICIÓ (2020): Mª Carmen Martínez Gómez PREMI FRANCISCO J. WILHELMI – IV EDICIÓ (2021) Margarita Guasp Forteza PREMI MILLOR TFG DE RELACIONS LABORALS – IV EDICIÓ (2021): Florència Jensen García MEDALLA D'OR Al MÈRIT COL·LEGIAL DE ICOGSIB (2021): Rafael Aguiló Inglés i Mercè García Millán MEDALLA DE PLATA Al MÈRIT COL·LEGIAL DEL CGCOGSE (2020): Antoni Carbonell Torres MEDALLA DE PLATA Al MÈRIT COL·LEGIAL DEL CGCOGSE (2020): Sr. Juan Baltasar Bonnín Moyá, Sra. Mª Carmen Mangiova Ripoll. MEDALLA DE PLATA Al MÈRIT COL·LEGIAL DE ICOGSIB (2020): Ana Aramayo Vicente, Mª Magdalena Brussotto Rodrigálvarez, Rafael A. Cerdó Pérez, Begoña Gener Llorens, Alberto J. Ribas Martí, Manuel Rocha Barrientos, Mª Concepción Vicedo Bustillo, José Mª Vives Calandín. MEDALLA DE PLATA Al MÈRIT COL·LEGIAL DE ICOGSIB (2021): Gabriel Artigues Barceló, Miguel A. Cantallops Pons, Mª Antonia Hernández Pol, Juan Lambourne Goodman, Mª Magdalena Melis Botta, Pedro A. Palou Riera, Mª Sacramento Pérez López, José Vicente Planells Roig, José Manuel Raya Sánchez, Jesús Toimil Bermúdez. GRADUATS SOCIALS AMB 15 ANYS DE COL·LEGIACIÓ (2020): Catalina Cantarellas Fluxá, Bibiana Castro Pérez, Juan Sebastián Seguí Magenis GRADUATS SOCIALS AMB 15 ANYS DE COL·LEGIACIÓ (2021): Mª Josefa Cabeza Abril, Miguel Pou Vives, Maria Angeles Gómez Cerda y Catalina Zafra Cladera

Més informació