USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 31 de març de 2022
Noticias generales

Sessió del Fòrum Aranzadi amb l'advocat Leon Von Ondarza Fuster

Palma, 31 de marzo de 2022

L'advocat Leon Von Ondarza Fuster partició en una nova sessió del Fòrum Aranzadi en la seu del Col·legi de Graduats Socials. Va ser presentat per la presidenta Apol·lònia Julià en companyia d'Antoni Oliver, President Sala social del TSJ d'Illes Balears.

El Fòrum Aranzadi Social és una trobada entre professionals, basat en la pràctica i el debat, destinat a l'actualització contínua dels coneixements necessaris en l'àmbit del Dret Laboral i de la Seguretat Social. El Fòrum Aranzadi aporta actualització permanent sobre les novetats normatives, jurisprudencials i doctrinals en aquest canviant camp. Exposició senzilla i rigorosa dels criteris emanats dels diferents òrgans que integren l'Administració de Justícia amb especial atenció a la doctrina "de proximitat".

Amb la mateixa estructura interna, cada sessió resulta completament diferent de les precedents, sense que es repeteixin qüestions endarrerides.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.