USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimarts, 3 de maig de 2022
Noticias generales

Comença la III Edició del curs formatiu sobre la prestació de jubilació: Nivell bàsic.

Palma, 3 de maig de 2022

Avui ha començat la ‘III Edició del Curs Formatiu sobre la Prestació de Jubilació: Nivell Bàsic’ organitzat per L’Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials dels Illes Balears Balears en col·laboració amb la Fundació de Graduats Socials dels Illes Balears.

La primera sessió ha estat impartida per D. José Maria Solera Orbís, Subdirector Provincial de Jubilació i Supervivència de l'INSS d'Illes Balears i la presentació de l'acte ha estat a càrrec de Mercè Garcia, Vicepresidenta del Col·legi.

Aquest curs té com a objectiu principal actualitzar els coneixements jurídics dels assistents sobre la prestació de jubilació en la seva modalitat contributiva i pretén que els alumnes siguin capaços de conèixer els requisits d'accés a la jubilació ordinària del sistema de seguretat social, quantificar l'import econòmic d'aquesta prestació de jubilació ordinària i conèixer quin és el règim de compatibilitats i incompatibilitats que existeix una vegada reconegut el dret.
AGENDA
ENQUESTA
Considera interessant per als Graduats Socials que desitgin iniciar-se en la intervenció judicial que el Col·legi creï una llista de Graduats Socials amb experiència que acceptin companys per acompanyar-los i instruir-los al Jutjat del Social?
Ho considero interessant i necessari quan un s'inicia.
No ho considero necessari.
No acudeixo al Jutjat del Social.