USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 21 de setembre de 2023
Noticias generales

Visita institucional de la Presidenta al Col·legi de Graduats Socials de Barcelona

Palma, 21 de setembre de 2023

El dijous, 21 de setembre, en un gest significatiu de col·laboració i enteniment interinstitucional, la Presidenta Apol·lònia Mª Julià va realitzar una destacada visita al Col·legi de Graduats Socials de Barcelona.

Durant la seva visita, va tenir el plaer de reunir-se amb Montserrat Cerqueda, la Degana del Col·legi. En un acte ple de simbolisme i gratitud, se li va obsequiar amb la placa oficial del Col·legi de Graduats Socials de les Balears, reconeixent la importància del paper que juguen les relacions i col·laboracions entre ambdós col·legis.

Aquest esdeveniment també va comptar amb la participació de Jaume Francesch, el President del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona, membres destacats de la Junta de Govern i Rosa Mª Viroles, que fins al mes de juliol va presidir la Sala IV del Tribunal Suprem.

La trobada, més enllà de ser una mera formalitat, ressalta el desig i la voluntat de les diferents institucions de treballar conjuntament, compartint experiències, coneixements i recursos, per oferir un servei més eficient i de qualitat a la nostra societat.