USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Divendres, 29 de setembre de 2023
Noticias generales

Apol·lònia Mª Julià, Presidenta del Col·legi de Graduats Socials de les Balears, assisteix a la inauguració del nou any judicial 2023-2024

Palma, 29 de setembre de 2023

El 27 de setembre, en un acte solemne celebrat a la Sala del Jurat del Tribunal de Justícia de les Balears, es va marcar la inauguració del nou any judicial 2023-2024. A aquesta important ocasió va assistir Apol·lònia Mª Julià, Presidenta de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Balears, la presència de la qual va destacar el protagonisme i rellevància del col·lectiu professional en el sistema judicial en l'àmbit social.

En les darreres setmanes, el paper dels graduats socials en l'àmbit jurídic ha estat motiu de debat, especialment pel que fa a la seva intervenció al Tribunal Suprem. Des del col·lectiu s'insistirà en la equiparació total amb la resta d'operadors jurídics en tots els àmbits, sent reconeguts ja pels propis organismes judicials encara que es requereixin les modificacions legals oportunes per a aquesta equiparació total.

És indiscutible que el Graduat Social juga un paper crucial en la jurisdicció social, recolzat per un profund coneixement i experiència. La seva formació en el camp és reconeguda com una de les més completes dins de l'oferta educativa universitària a Espanya. Aquest inici de l'any judicial és una ocasió propícia per reflexionar sobre com millorar la representació dels Graduats Socials davant el Tribunal Suprem. La presència de la Presidenta del Col·legi Oficial de Graduats Socials en l'esdeveniment reitera la vital importància del col·lectiu professional en l'escenari de la justícia.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada