USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Divendres, 9 de febrer de 2024
Noticias generales

Conferència: "El Model Cooperatiu, Realitat Actual i Referent per a Noves Iniciatives"

Palma, 9 de febrero de 2024

El dijous, 8 de febrer, la Seu Col·legial va acollir una conferència sobre el model cooperatiu, sota el títol "El Model Cooperatiu, Realitat Actual i Referent per a Noves Iniciatives". La sessió va estar presidida per la ponent Catalina Isabel de la Fuente Gual, experta en orientació i formació de la UCTAIB, i va comptar amb la participació d'Encarni Exposito. Daniel Ruiz, vocal de la Junta del Col·legi, va ser l'encarregat de presentar l'acte formatiu.

Entre els temes a tractar es va destacar especialment la cooperativa de treball associat, subratllant la seva importància com a model econòmic sostenible. Els assistents van rebre informació valuosa sobre els tràmits de constitució, gestió i règim fiscal de les cooperatives, seguit d'un enriquidor torn de preguntes.

La conferència va il·lustrar la importància i avantatges del model cooperatiu i va inspirar als presents cap a l'exploració d'aquest paradigma com un camí cap a la innovació social i econòmica.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada