USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dilluns, 7 d'octubre de 2019
Noticias generales

“Hem batut el rècord d'inscripcions i sobretot hem aconseguit comptar amb molts ponents locals”

Palma, 7 d'octubre de 2019

• Quin balanç fa de les VII Jornades Laboralistes de Dret del Treball i de la Seguretat Social, celebrades els passats dies 3 i 4 d'octubre.

Molt positiva. Organitzar un esdeveniment d'aquestes característiques és molt laboriós. Cercar temes atractius i sobretot, ponents de luxe que aconsegueixin mantenir la intensitat de la formació fins al final, no sempre és fàcil. Hem tornat a batre rècord d'inscripcions i sobretot, fet que per a mí ha estat el millor, aquest any hem aconseguit tenir molts ponents locals, la qual cosa sens dubte han agraït els nostres companys.

• Quines grans conclusions pot haver tret un assistent a les jornades sobre l'actualitat del dret laboral a Espanya, amb les seves problemàtiques i assumptes de major interès.

Que és molt dinàmic i que si et vols dedicar a això, mai podràs relaxar-te en el teu despatx. La normativa europea ens està marcant últimament la jurisprudència a Espanya, i aquesta està marcant la legislació, quan abans era al revés.

• Si hagués de triar alguns, quins serien els principals temes als quals han de prestar més atenció actualmente, al seu dia a dia, tant els graduats socials col•legiats, com aquells professionals relacionats amb la matèria?

Em resulta molt difícil nomenar alguns, perquè el Graduat Social exercent pot tocar punts i diferents temes en el seu despatx i podria enumerar molts sense equivocar-me. Però si he de ressaltar algun, citaria ara la jornada laboral i el registre d'aquesta, els seus descansos i els permisos retribuïts, la correcta realització de contractes laborals i la conciliació de la vida familiar i laboral, en totes les seves vessants.

• Com a presidenta del del lltre. Col•legi Oficial de Graduats Socials dels Illes Balears, quins grans reptes afronta durant el curs actual i quina és l'aposta del col•legi en aquest sentit?

El meu repte va ser, és i continua sent mantenir el meu col•lectiu format i unit, amb plenes aptituds per afrontar el dia a dia i per decidir el seu camí professional amb total llibertat.
ENQUESTA
Sent obligatori l'assegurança de RC Professional, vostè té:
Pòlissa col·lectiva i estic satisfet / a.
Pòlissa individual i estic satisfet / a
Pòlissa col·lectiva però crec que podria millorar-se.
Pòlissa individual però m'agradaria tenir més informació sobre la pòlissa col·lectiva.