USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dilluns, 15 d'abril de 2019
Noticias generales

Curs: Règim jurídic del salari variable i bonus per objectius. El que la jurisprudència permet pactar i el que no

Palma, 15 d'abril de 2019
Dijous, dia 11 d'abril, es va celebrar el curs "Règim jurídic del Salari variable i bonus per objectius. El que la jurisprudència permet pactar i el que no" a la seu col•legial de l'Il•lustre Col•legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears, en col•laboració amb la Fundació de Graduats Socials de les Illes Balears. La formació constava de dos torns, un de matí i un altre d’horabaixa, per adaptar-se a les necessitats de disponibilitat dels col•legiats.

La sessió va ser realitzada per Adrián Todolí Signes, professor de Dret del Treball de la Universitat de València. Aquest doctor en dret és a més economista i advocat, va ser presentat davant l'alumnat, en el curs del matí, per Mercè García Millán, vocal de la Junta de Govern del Col•legi, i en el curs de horabaixa per Maria Gràcia Matas, vicepresidenta del Col•legi.

El contingut del curs tractava assumptes com les primes de productivitat, incentius i salari variable; la consolidació del bonus per objectius; la inclusió en la indemnització del salari variable; el salari variable durant les vacances i la darrera jurisprudència referida a la compensació i absorció dels complements salarials.
AGENDA
ENQUESTA
Estaria interessat en que s'organitzés a la nostra seu col·legial una conferència que tractés sobre la nova Llei d'Igualtat de Gènere i la seva implantació a les empreses?
1. Estic interessat en conèixer els aspectes pràctics.
2. Estic interessat en conèixer els aspectes teòrics.
3. Estic interessat en tots dos.