USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Divendres, 30 de setembre de 2022
Noticias generales

El Col·legi de Graduats Socials de Balears acull una nova sessió del X Fòrum Aranzadi 2022

Palma, 30 de setembre de 2022

La seu col·legial va acollir una nova edició del X Fòrum Aranzadi Balears 2022, organitzada per l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears, en col·laboració amb la Fundació de Graduats Socials de Balears i Thomson Reuters Aranzadi.

Aquesta trobada mensual entre professionals, es celebra amb la finalitat de compartir les últimes actualitzacions en matèria de Dret del Treball. Un programa d'actualització contínua de coneixements, caracteritzat per conjugar rigor, amenitat, màxima actualitat i participació oberta.

La sessió formativa va ser impartida per l'Excm. Sr. Antoni V. Sempere, Magistrat de la Sala IV del Tribunal Suprem i Catedràtic de Dret del Treball, qui va explicar les últimes actualitza-cions en el camp del Dret Laboral.

Va presentar i va moderar l'acte, l'Il·lm. Antoni Oliver, President de la Sala social del TSJIB al costat de la convidada Izaskun González, Responsable de formació processal en TR Aranzadi.
AGENDA
ENQUESTA
Quina és la vostra opinió sobre l'ús d'Intel·ligència Artificial i l'automatització en les relacions laborals i gestió de RRHH?
A favor, milloren l'eficiència i la precisió.
A favor, però sense descuidar la interacció humana.
En contra, poden posar en risc la privacitat i generar desigualtats.
En contra, posen en perill llocs de treball i la professió de graduat social.