USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Divendres, 8 de juny de 2012
Noticias generales

Els Graduats Socials orientaran de manera gratuïta als pitiüsos en temes laborals

Eivissa, 8 de juny de 2012

Eivissa estrena el proper 15 de juny l'Oficina d'Orientació Jurídic-Laboral, oberta a tots els ciutadans que tinguin “dubtes o problemes” sobre acomiadaments, jubilacions o desocupació i ajudes
“Els ciutadans pitiüsos podran rebre l'orientació gratuïta qualsevol dubte que tinguin sobre aspectes laborals”. Amb aquestes paraules definia i alhora presentava el delegat a Eivissa del Il.lustre Col.legi de Graduats Socials dels Illes Balears, Marcos Martínez, la nova Oficina d'Orientació Jurídica-Laboral, que aquest Col•legi posa a la disposició dels ciutadans a partir del proper dia 15 de juny.

A aquesta presentació va acudir el president del Col•legi, José Javier Bonet, i el comptador Miguel Ángel Valens, que es van mostrar molt satisfets que aquesta illa pugui comptar amb un servei de tal calibre per al ciutadà, com ocorre a Palma de Mallorca.

“Estem molt animats. Era un servei demandat per la ciutadania que en l'actualitat té molts dubtes amb temes relacionats amb el món laboral”, va dir Martínez, que va agregar: “Aquesta Oficina també permetrà que es conegui la figura del Graduat Social, que no em cap cap dubte que és la persona ideal per orientar i aconsellar a les persones sobre temes laborals”.

La nova oficina d'Orientació Jurídica-Laboral s'engega el proper dia 15 de juny i atendrà als ciutadans sota cita prèvia cridant al 971229033. “Anem a veure què acceptació té entre la població. Crec que va a ser bona ja que les jornades de Portes Obertes que realitzem en 2010 i 2011 van ser un èxit de participació. De moment obrirem tots els dimecres de 17 a 19 hores. Sobre la marxa mirarem si s'àmplia l'horari o s'augmenten els dies d'obertura de la nova oficina, però tinc bones sensacions”, va manifestar el delegat Vocal del Col•legi a Eivissa. Una oficina que està situada en l'Avinguda Isidoro Macabich número 20 bis, edifici Olimp, 4º 1ª d'Eivissa. Aquest servei d'orientació versarà sobretot el concernent en acomiadaments, jubilacions, desocupació i ajudes, reclamacions de salari, demandes laborals, invalideses, conciliació vida laboral i familiar i altres problemes de caire laboral. “La situació actual de crisi econòmica que pateix Espanya implica que molta gent tingui problemes i moltes dubte. El curiós és que són molts els que ni consulten ni fan gens sobre aquest tema. callen i ja està. Els Graduats Socials estem para això, per ajudar-los i orientar-los sense cap ànim de lucre. Després ells seran lliures per posar-se en mans d'un Graduat Social o realitzar els tràmits de manera independent”, va finalitzar Marcos Martínez, que va agrair el suport que li està oferint el Col•legi: “Sens dubte que sense l'ajuda i respatller d'ell no es podria engegar aquesta nova Oficina. Per això vull donar-los les gràcies per recolzar als companys d'Eivissa”.

ENQUESTA
Per la seva aplicació pràctica a la seva activitat professional ¿quines matèries creu que haurien de tenir més pes en el Grau de Relacions Laborals?
Seguretat Social. Gestió i Recaptació
Dret Laboral. Pràctica jurídica
Dret Tributari. Comptabilitat i finances.
Totes les anteriors
Cap de les anteriors
Encuesta finalizada