USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dilluns, 15 de novembre de 2021
Noticias generales

Entrevista: Flor Jensen, premi Francisco Wilhelmi 2021

Palma, 15 de novembre de 2021

- Quina ha estat la teva primera sensació quan et van informar que vas guanyar el Premi Francisco Wilhelmi?

• La veritat que va ser una molt grata sorpresa, no m'ho esperava per a res.

Què significa per a tu aquest reconeixement?

• És el resultat i el fermall d'or final, per dir-ho d'alguna manera, que li pos a aquests quatre anys d'esforç, perquè encara que m'hagi encantat la carrera, estudiar i treballar alhora, i sobretot durant el temps de la pandèmia amb els ERTOS no ha estat gens fàcil. A més suposa un impuls i una motivació més per a poder continuar fent el que m'agrada que és formar-me i xopar-me diàriament de tot el relacionat amb el món jurídic laboral.

Com veus el futur dels professionals que es graduen en relacions laborals, tant en la nostra comunitat com en l'àmbit nacional? Quines oportunitats creus que hi ha en el sector?

• Les oportunitats del sector són molt variades gràcies al gran ventall que ofereix la carrera de relacions laborals. A més el futur és bastant prometedor, ja que hi haurà moltíssima feina per als graduats socials perquè com s'ha vist arran de la pandèmia l'administració cada vegada més necessita que treballem d'intermediaris entre ells i les persones que necessitin els seus serveis.

Quina opinió et mereixen el Col·legi i el col·lectiu de Graduats Socials?

• Tant el Col·legi com institució així com cadascun dels Graduats Socials han demostrat durant aquests últims dos anys la gran importància que tenen els seus serveis, ja que han estat els veritables encarregats que tant les empreses com els treballadors no es quedessin a l'estacada durant tot aquest temps de pandèmia. Puc dir de primera mà que no ha estat gens fàcil, ja que ha estat un lliurament diari i constant per a poder aconseguir que la quantitat més gran de persones possibles tinguessin les seves necessitats cobertes durant la pandèmia i poder ajudar a diversos col·lectius és el que realment m'omple de satisfacció en aquesta professió.
AGENDA
ENQUESTA
Considera interessant per als Graduats Socials que desitgin iniciar-se en la intervenció judicial que el Col·legi creï una llista de Graduats Socials amb experiència que acceptin companys per acompanyar-los i instruir-los al Jutjat del Social?
Ho considero interessant i necessari quan un s'inicia.
No ho considero necessari.
No acudeixo al Jutjat del Social.
Encuesta finalizada