USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 18 de maig de 2023
Noticias generales

Fòrum de negociació col·lectiva del Conveni del Sector de Construcció de Illes Balears

Palma, 18 de maig de 2023

El dijous 18 de maig, es va dur a terme a l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears el "Fòrum de negociació col·lectiva del Conveni del Sector de Construcció de Illes Balears". La ponent, Sandra Verger Rufian, Directora General de l'Associació de Constructors de Balears i Graduada Social i Advocada, va encapçalar la jornada. La presentació va estar a càrrec de Francisca Rufiandis, Vocal de la Junta de Govern.

El programa del fòrum va abordar temes importants, com les noves modalitats de contractació, incloent el contracte indefinit adscrit a obra i el contracte fix-descontinu. També es va discutir l'extinció del contracte indefinit adscrit a obra, així com la distribució de la jornada de treball, el calendari laboral, els torns de treball i la recuperació d'hores no treballades. A més, es va analitzar la suspensió del contracte per causes de força major temporal, i es van destacar altres peculiaritats del conveni.

En general, la conferència va ser molt enriquidora, proporcionant un espai propici per a l'intercanvi d'idees i propostes amb l'objectiu de millorar les condicions laborals en el sector de la construcció.