USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimecres, 30 de setembre de 2020
Noticias generales

Jornada pràctica sobre Generadors períodes d'Activitat / inactivitat

Palma, 30 de setembre de 2020

El Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears en col·laboració amb la Fundació de Graduats Socials de les Illes Balears han organitzat una Jornada Pràctica sobre generadors de períodes d'activitat / inactivitat i generadors de procediment ERO o calendari previ.

El ponent de la jornada Dn. Enric Martí Morón, Graduat Social, va explicar, entre diversos temes, recordatori d'alguns aspectes de les noves instruccions del SEPE, cas especial de les vacances amb ERTO, com evitar algunes incidències en les prestacions per a l'enviament d' períodes, procediment ERO o calendaris, coordinació de la informació que es transmet en un ERTO.

La Jornada va ser presentada per la presidenta de el Col·legi de Graduats Socials, Apol·lònia Julià davant els col·legiats exercents i empleats de col·legiats exercents, que van participar presencialment complint la quota d'acreditats per a l'ocasió.

ENQUESTA
La sala d'actes del col.legi està adaptat a les normes de ventilació contra la COVID, sent un espai segur per a reunions i esdeveniments. Saps que està disponible en la modalitat de lloguer?
1.-No sabia que estava adaptat a les normes de ventilació contra la COVID.
2.-No sabia que es podria arrendar.
3.-No necessito l'arrendament del mateix.
Coneixia que es podia arrendar.