USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 9 de maig de 2019
Noticias generales

Jornada sobre el sistema de reducció de cotitzacions

Palma, 9 de maig de 2019

El 7 de maig va tenir lloc a la seu de l'Il • ltre. Col • legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears la "Jornada sobre el sistema de reducció de cotitzacions", impartida pels ponents Carlos Gutiérrez Ibarra, Coordinador PRL Territorial Llevant d'Activa Mútua, David Melé Garcés, Coordinador Territorial d'Activa Mútua i Maria Antònia Rosselló Boyeras, Delegada de la Direcció Provincial Balears d'Activa Mútua. L'acte va ser presentat per Emilia Goyanes, Vicepresidenta del Col•legi.

En aquesta sessió pràctica, adreçada a col•legiats i empleats col•legiats exercents, es van desenvolupar els diferents conceptes per obtenir un coneixement exhaustiu sobre aquest incentiu, així com la seva tramitació al portal de gestió que facilita l'agilitat de tots els processos, des de la fase d'informació dels índexs publicats pel Ministeri, fins a la presentació de la documentació i si és el cas el possible tràmit en el supòsit de denegació de la mateixa.
AGENDA
ENQUESTA
Estaria interessat en que s'organitzés a la nostra seu col·legial una conferència que tractés sobre la nova Llei d'Igualtat de Gènere i la seva implantació a les empreses?
1. Estic interessat en conèixer els aspectes pràctics.
2. Estic interessat en conèixer els aspectes teòrics.
3. Estic interessat en tots dos.