USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 18 de maig de 2017
Noticias generales

José María Valiente acosta la societat cooperativa, “aquesta gran desconeguda”

Palma, 18 de maig de 2017

José María Valiente, especialista en matèria de cooperatives, i Xavier Seguí, membre del Consell Rector de la Unió de Cooperatives de Treball Associat (UCTAIB), van oferir a l'aula polivalent del Col•legi un dinàmic curs sobre la societat cooperativa, nivell bàsic. Va presentar el curs Miguel Ángel Valens, vicepresident de la Comissió Executiva i coordinador de la Comissió de Cultura, Formació i Universitats.

“La societat cooperativa és la gran desconeguda en tots els àmbits. A més, en moltes ocasions comentes la seva existència i alguns són poc inclinats a contemplar aquesta figura, més per desconeixement que per una altra cosa. És més, diria que és un model d'èxit i amb valors consolidats des de fa molt temps”, van assenyalar els ponents en la seva presentació.
AGENDA
ENQUESTA
Considera interessant per als Graduats Socials que desitgin iniciar-se en la intervenció judicial que el Col·legi creï una llista de Graduats Socials amb experiència que acceptin companys per acompanyar-los i instruir-los al Jutjat del Social?
Ho considero interessant i necessari quan un s'inicia.
No ho considero necessari.
No acudeixo al Jutjat del Social.