USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 16 de juny de 2022
Noticias generales

Lliurament al Col·legiat emèrit, Franscisco Albertí, la placa del Col·legi de Graduats Socials de Balears per la seva dedicació amb el col·lectiu

Palma, 16 de juny de 2022

La Junta de Govern del Col·legi va fer lliurament de la placa del Col·legi de Graduats Socials de Balears al Sr. Francisco Albertí, col·legiat emèrit, per la seva plena dedicació al llarg dels seus quaranta anys de carrera professional i el seu lliurament pel col·lectiu durant tot el seu recorregut.

Per part seva, Francisco Albertí, va obsequiar al Col·legi amb una preciosa litografia del poble de Banyalbufar, en agraïment per l'excel·lent relació mantinguda durant els seus anys de col·legiació.

Per primera vegada en la història de l'Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de Balears, s'ha fet lliurament d'aquest reconeixement a un col·legiat emèrit. Celebrem, amb especial afecte, inaugurar aquest acte amb un membre tan important per al Col·legi. Va ser un emotiu homenatge que sempre recordarem.

AGENDA
ENQUESTA
Considera interessant per als Graduats Socials que desitgin iniciar-se en la intervenció judicial que el Col·legi creï una llista de Graduats Socials amb experiència que acceptin companys per acompanyar-los i instruir-los al Jutjat del Social?
Ho considero interessant i necessari quan un s'inicia.
No ho considero necessari.
No acudeixo al Jutjat del Social.