USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimecres, 31 de maig de 2023
Noticias generales

Reunió emotiva de les Juntes de Govern del Col·legi de Graduats Socials de Balears en honor al seu mig segle d'història i èxits

Palma, 31 de maig de 2023

Dijous 25 de maig, l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears va viure un moment molt especial en celebrar la Trobada de les Juntes de Govern com a part de la commemoració del seu 50 aniversari de creació.

En un ambient carregat d'emoció, es va reunir tots els membres de les juntes de govern des de 1973 per honrar el mig segle d'existència del col·legi.

La jornada va estar impregnada d'alegria, gratitud i reflexió, recordant i rendint homenatge a aquells col·legues de professió que ja no ens acompanyen, la seva dedicació i esforç van ser inavaluables per al desenvolupament de la nostra professió.

A més, es va reconèixer aquells membres destacats al llarg d'aquestes cinc dècades, la seva entrega va ser i és fonamental per al creixement i desenvolupament del col·legi.

La Trobada de les Juntes de Govern va ser un moment inoblidable que va demostrar la força i unitat de la nostra comunitat, reafirmant el nostre compromís de seguir defensant els drets laborals i socials en el futur.