USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimecres, 8 de maig de 2024
Noticias generales

Sessió formativa sobre la Incapacitat Permanent i Ajustos Raonables amb Miguel Arenas

Palma, 8 de maig de 2024

El 3 de maig es va dur a terme una interessant sessió formativa a l'Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de Balears, titulada "Incapacitat Permanent i Ajustos Raonables, al fil del TJUE (Ca na Negreta). Aspectes pràctics". L'esdeveniment va ser presentat per Daniel Ruiz, secretari general del col·legi, i va comptar amb la prestigiosa intervenció de Miguel Arenas Gómez, advocat i soci del Col·lectiu Ronda.

La formació es va centrar en l'actuació empresarial i del treballador després de la declaració d'Incapacitat Permanent Total (IPT), explorant el paper crucial que juga el Servei de Prevenció en aquests processos. Es va discutir en profunditat sobre els ajustos raonables que s'han de realitzar en l'àmbit laboral, equilibrant el dret de les persones amb discapacitat a ser empleades i la càrrega financera que això pot representar per a les empreses.

Aquest acte va facilitar la comprensió de les dinàmiques legals i pràctiques entorn de la incapacitat permanent, oferint orientació sobre com abordar aquests reptes de manera efectiva i respectuosa amb els drets dels treballadors.