USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimecres, 13 de novembre de 2019
Noticias generales

Xarla informativa sobre l'actualització del Sistema Red / Siltra

Palma, 13 de novembre de 2019

La seu col·legial va acollir aquest 12 de novembre la "Xarla informativa sobre l'actualització del Sistema Red / Siltra", un acte organitzat per l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears i la Tresoreria General de la Seguretat Social, en col·laboració amb la Fundació de Graduats Socials de les Illes Balears.

L'autor de la conferència va ser Felipe Bravo González, Cap de Secció de el Servei d'Atenció Telefònica de la Direcció Provincial de la TGSS de les Illes Balears, que va ser presentat davant els assistents per Apol·lònia Julià Andreu, Presidenta del Col·legi.

El contingut de la xerrada perseguia analitzar i estudiar les notícies RED publicades durant els últims sis mesos, a més d'atendre les diferents consultes dels presents, resolent els seus possibles dubtes i incidències al respecte.
ENQUESTA
La sala d'actes del col.legi està adaptat a les normes de ventilació contra la COVID, sent un espai segur per a reunions i esdeveniments. Saps que està disponible en la modalitat de lloguer?
1.-No sabia que estava adaptat a les normes de ventilació contra la COVID.
2.-No sabia que es podria arrendar.
3.-No necessito l'arrendament del mateix.
Coneixia que es podia arrendar.
Encuesta finalizada