USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 16 de novembre de 2023
Noticias generales

Xerrada "Canal de denúncies: Dret?, Obligació?" amb Vicente F. Núñez Lamas

Palma, 15 de novembre de 2023El dimarts 14 de novembre, l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears, en col·laboració amb la Fundació de Graduats Socials de Balears, va organitzar la xerrada "Canal de denúncies: Dret? Obligació?" centrant-se en la innovadora Llei 2/2023, de 20 de febrer, que regula la protecció de les persones que informen sobre infraccions normatives i combat la corrupció.

Amb la destacada intervenció de Vicente F. Núñez Lamas, assessor i DPO de Lamas & Martínez, presentat per Daniel Ruiz, Vocal de la Junta del Col·legi, la discussió es va centrar en els aspectes crítics de la llei, incloent la naturalesa de la informació coberta, la protecció que la llei ofereix als informants, els sistemes interns d'informació, l'autoritat independent de protecció de l'informant i la protecció de dades.

Aquesta sessió formativa representa un pas endavant en el fortaleciment de la cultura de transparència i responsabilitat en el sector professional. Ressaltant la importància de proporcionar canals segurs per denunciar infraccions i protegir aquells que s'atreveixen a parlar.