USUARIOS REGISTRADOS
USUARIOS REGISTRADOS

NOTICIAS

NOTICIAS Y NOVEDADES

Jueves, 15 de abril de 2021
Noticias generales

CAMPANYA SOLIDÀRIA A BENEFICI DE L’ASSOCIACIÓ “TARDOR”

Palma, 15 d'abril de 2021

La Fundació de Graduats Socials de Illes Balears comparteix amb l’Associació Tardor l’objectiu de paliar l’exclusió social de les persones que queden fora del sistema assistencial.

L'Associació "Tardor" va néixer el 2009 amb l'objectiu de pal·liar els efectes de la pobresa i l'exclusió social de les persones que queden fora del sistema assistencial. Dóna resposta a les necessitats bàsiques d'alimentació, seguretat, sanejament i espai residencial. L'objectiu del seu treball és que la persona recuperi la dignitat i per això és bàsic, que a més d'un lloc digne on viure, puguin rebre capacitació i formació per aconseguir una major autonomia personal i una digna reinserció sociolaboral.

Et volem convidar a col·laborar i participar en una campanya de recollida d’aliments i productes de neteja personal per a famílies en situació d’exclusió social provocada per aquesta crisi sanitària i econòmica, perque tots els nins i nines tinguin un berenar que emportar al col·legi.

Recollida de berenars i productes de neteja personal per a nins/es a la Seu de la Fundació i del Col·legi de Graduats Socials fins Divendres 30 d’abril.
AGENDA
ENCUESTA
¿Cuál es su opinión sobre el uso de Inteligencia Artificial y la automatización en las relaciones laborales y gestión de RRHH?
A favor, mejoran la eficiencia y precisión.
A favor, pero sin descuidar la interacción humana.
En contra, pueden poner en riesgo privacidad y generar desigualdades.
En contra, ponen en peligro puestos de trabajo y la profesión de graduado social.