català


castellano
USUARIS REGISTRATS

CONTACTO

FORMULARIO DE CONTACTO

Utiliza el sigüent formulari per a comunicar-te amb nosaltres. No oblidis que els camps assenyalats amb un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.

# Nom
 
# Cognoms
# Pais
 
Provincia / Estat
Telèfon
 
Població
# Email
Assumpte
# Missatge
 Disposa de   caràcters 

RESUM INFORMACIÓ LEGAL

En compliment d'allò que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal ("LPD"), El "CGSIB" us informa que, complimentant el formulari, les vostres dades personals quedaran incorporades al fitxer d'usuaris del lloc web del "CGSIB" i seran tractades amb l'única finalitat de poder-vos prestar o oferir els nostres serveis, enviar-vos informació i publicitat sobre temes relacionats amb la temàtica del "CGSIB". El "CGSIB" es compromet a no facilitar a tercers la informació continguda a l'esmentat fitxer.

Així mateix, us informem de la possibilitat de què exerciu els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal, essent responsable del fitxer que els tracta el "CGSIB"

Podreu exercir els drets abans esmentats a traves del formulari de modificació o cancel·lació de dades, o be, a través de l'adreça electrònica

Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears
C/Parellades nº 12-A bajos, 07003 Palma de Mallorca, Illes Balears (España).

PORTADA


QUANT A CGSIB


EL GRADUAT SOCIAL


COL·LEGIATS


AGENDA


NOTÍCIES I NOVETATS


GALERÍA


ENLLAÇOS


CONTACTE


VENTANILLA ÚNICA

ÀREA PRIVADA

ENQUESTA

Sobre la base de la gestió del Col·legi durant l'any 2014, quins aspectes considera que es poden millorar?
Estic satisfet amb la gestió del Col·legi en general.Consider que es pot millorar en matèria de formació.Consider que es pot millorar en matèria de comunicació amb els col·legiats.Consider que es pot millorar en matèria de gestió administrativa

votar


consultar resultats:87


ISO 9001 EC-2622/06Logo CGSIB Little
Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears
Parellades 12-A 07003 Palma de Mallorca, Tel: 971 229 033 Fax: 971 229 034