català


castellano
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATSDilluns, 4 de juny de 2012

Noticias generales
Eivissa acull amb gran èxit el primer curs en la seva nova oficina

Eivissa, 4 de juny de 2012

María Palma, de l'Institut Nacional de la Seguretat Social, va inaugurar les conferències y seminaris a les illes pitiüsas amb la seva ponència sobre la jubilació

Eivissa es va estrenar, i ho va fer amb gran èxit. L'illa pitiüsa, que el passat mes de març inaugurava el seu nou local, va albergar la primera conferència-seminari per als col•legiats d'aquesta població amb el curs monogràfic sobre la jubilació, en un acte organitzat pel Il•lustre Col•legi de Graduats Socials de les Illes Balears. La cap de secció de l'Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS), María Palma, com ja havia ocorregut a Palma, va ser l'encarregada de desenvolupar el curs, que va discórrer en un ambient “extraordinàriament bé” i “molt cordial”, segons es desprèn dels comentaris dels assistents.

L'acte, al que van acudir una vintena de col•legiats i personal del INSS per formar-se, va ser presentat pel delegat d'Eivissa, Marcos Martínez, que es va mostrar molt satisfet i feliç per haver engegat el cicle de conferències y seminaris en aquesta illa. “Estem molt contents d'haver pogut celebrar la nostra primer acte. Tot ha anat molt bé i tot s'ha desenvolupat en un marc molt cordial”, va assenyalar Martínez al final de l'esdeveniment. Per a aquest vocal del Col•legi, el curs els va servir per aprendre i “dissipar dubtes”. “María Palma ha realitzat una gran tasca. Es nota que està posada en la matèria. Hi ha hagut molta qualitat”, va dir, i va afegir: “L'acte ha estat llarg ja que han estat set hores intenses d'ensenyaments i només hem descansat per menjar, però ha estat molt interessant”. Quant a la propera cita dels col•legiats a Eivissa, Marcos Martínez va dir estar encantant que es vagin organitzant conferències y cursos. “Són necessàries per al reciclatge nostre. Esteim en un món laboral molt canviant, que fins i tot et satura. Aquests cicles formatius són molt necessaris per a tots ja que repercuteix en tot”, va finalitzar.

Per la seva banda, María Palma estava molt satisfeta i encantada pel tracte rebut a Eivissa. “M'han acollit estupendament i amb els braços oberts. Ha estat alguna cosa excepcional, i no ho dic per quedar bé, si no com ho sento. Tot han estat coses bones”, va manifestar aquesta funcionària en acabar el curs. Per a Palma l'interès dels assistents va influir en aquesta satisfacció. “Les persones que van acudir es van lliurar completament i van demostrar que entre ells es porten molt bé. Em van ajudar, van col•laborar i van fer que el curs al final em semblés curt”, va reconèixer.

Quant a la ponència, Palma va dir als assistents que “aquest curs no és només per donar teoria de com es fa una jubilació ja que m'imagino que la majoria ho sap fer d'una o una altra manera, però el que més m'agradaria és resoldre'ls tots els dubtes que tinguin”. “Vull que tinguin el menor nombre de problemes i que puguin presentar bé la prestació, que suposarà una major celeritat en tot el procés”, va argumentar.

“Realitzarem un monogràfic sobre la jubilació amb totes les seves modalitats, amb les seves fonts de càlcul. A més, veuran tot el que aquesta llei ha modificat o afectat a la tramitació. Farem casos pràctics perquè vostès es familiaritzin amb la nova normativa”, va indicar Palma com a introducció i referint-se a la Llei 27/2011.

Aquesta funcionària publicità la via Tesol, programa elaborat pel INSS per presentar la jubilacions de manera telemàtica. “Us incito al fet que ho empreu. Penseu que ara tenim cita prèvia en el INSS i que la presentació se us pot demorar, circumstància que pot provocar que es pugui denegar la sol•licitud. El dia de la presentació explica molt i de vegades li va el dret. Tesol és molt fàcil. Prou tenir el certificat digital. Amb aquesta via en dos dies pot haver-hi ja una resolució. Us la proposo perquè és ràpida i segura. A més, si sorgeix algun problema de seguida ho notifiquem, també per via telemàtica. Pot ser que costi acostumar-se. De fet de les 600 jubilacions que tramitem al mes unes 50 són només per via telemàtica, però val la pena”, va comentar.

María Palma va explicar detalladament i pas després de pas tot el procediment en el tràmit d'una jubilació. Els presents van realitzar diferents exercicis pràctics i els dubtes que van sorgir van ser buidades sempre per la ponent.
OTRAS NOTICIAS

Bon Nadal i Feliç Any 2015
22/Desembre/2014

Noticias generales
Bon Nadal i Feliç Any 2015


“El legislador quan va canviar l'article 109 no pensava ni molt menys en el Conveni d'Hostaleria, pensava a recaptar, així de clar”
17/Desembre/2014

Noticias generales
“El legislador quan va canviar l'article 109 no pensava ni molt menys en el Conveni d'Hostaleria, pensava a recaptar, així de clar”


“El Dret Concursal sempre ha estat en conflicte amb el Laboral, i això s'ha transformat en desconfiança”
12/Desembre/2014

Noticias generales
“El Dret Concursal sempre ha estat en conflicte amb el Laboral, i això s'ha transformat en desconfiança”


28/Novembre/2014

Noticias generales
"S'haurien de crear dos nous jutjats socials per solucionar la saturació existent"


Els Graduats Socials de Balears celebren la seva festa anual en un multitudinari i brillant acte
28/Novembre/2014

Noticias generales
Els Graduats Socials de Balears celebren la seva festa anual en un multitudinari i brillant acte

ALTRES NOTÍCIES


Memoria CGSIB 2013 Documento Adobe PDF (2,80 MB)


Información Proyecto Hombre Documento Adobe PDF (809 KB)


Información Proyecto Hombre Documento Adobe PDF (293 KB)


Caritas Documento Adobe PDF (327 KB) Veure tots


AGENDA
 
13
GEN 15
 
13
GEN 15
 
14
GEN 15
 
15
GEN 15
 
PORTADA


QUANT A CGSIB


EL GRADUAT SOCIAL


COL·LEGIATS


AGENDA


NOTÍCIES I NOVETATS


GALERÍA


ENLLAÇOS


CONTACTE


VENTANILLA ÚNICA

ÀREA PRIVADAENQUESTA

En relació a la propera “Trobada d’Hivern”
M'agradaria continuar amb el mateix acte protocol·lari i en el mateix lloc.Preferiria continuar amb el mateix acte protocol·lari, però en un altre lloc.M'agradaria es modifiqués el format perquè fos un acte més informal.

votar


consultar resultats:57


ISO 9001 EC-2622/06Logo CGSIB Little
Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears
Parellades 12-A 07003 Palma de Mallorca, Tel: 971 229 033 Fax: 971 229 034