USUARIOS REGISTRADOS
USUARIOS REGISTRADOS

NOTICIAS

NOTICIAS Y NOVEDADES

Jueves, 15 de abril de 2021
Noticias generales

CAMPANYA SOLIDÀRIA A BENEFICI DE L’ASSOCIACIÓ “TARDOR”

Palma, 15 d'abril de 2021

La Fundació de Graduats Socials de Illes Balears comparteix amb l’Associació Tardor l’objectiu de paliar l’exclusió social de les persones que queden fora del sistema assistencial.

L'Associació "Tardor" va néixer el 2009 amb l'objectiu de pal·liar els efectes de la pobresa i l'exclusió social de les persones que queden fora del sistema assistencial. Dóna resposta a les necessitats bàsiques d'alimentació, seguretat, sanejament i espai residencial. L'objectiu del seu treball és que la persona recuperi la dignitat i per això és bàsic, que a més d'un lloc digne on viure, puguin rebre capacitació i formació per aconseguir una major autonomia personal i una digna reinserció sociolaboral.

Et volem convidar a col·laborar i participar en una campanya de recollida d’aliments i productes de neteja personal per a famílies en situació d’exclusió social provocada per aquesta crisi sanitària i econòmica, perque tots els nins i nines tinguin un berenar que emportar al col·legi.

Recollida de berenars i productes de neteja personal per a nins/es a la Seu de la Fundació i del Col·legi de Graduats Socials fins Divendres 30 d’abril.
ENCUESTA
El salón de actos del colegio está adaptado a las normas sobre ventilación contra el COVID, siendo un espacio seguro para la celebración de reuniones y actos. ¿Sabe que el mismo queda a su disposición en la modalidad de arriendo?
1. No conocía que estuviese adaptado a las normas de ventilación contra el COVID.
2. No conocía que se pudiera arrendar.
3. No preciso del arriendo del mismo.
Conocía que se podía arrendar.
Encuesta finalizada