USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

CONTACTE

FORMULARI DE CONTACTE

Utiliza el sigüent formulari per a comunicar-te amb nosaltres. No oblidis que els camps assenyalats amb un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.

 Dispone usted de  caracteres 
He llegit i accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat

RESUM INFORMACIÓ LEGAL

En compliment d'allò que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal ("LPD"), El "CGSIB" us informa que, complimentant el formulari, les vostres dades personals quedaran incorporades al fitxer d'usuaris del lloc web del "CGSIB" i seran tractades amb l'única finalitat de poder-vos prestar o oferir els nostres serveis, enviar-vos informació i publicitat sobre temes relacionats amb la temàtica del "CGSIB". El "CGSIB" es compromet a no facilitar a tercers la informació continguda a l'esmentat fitxer.

Així mateix, us informem de la possibilitat de què exerciu els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal, essent responsable del fitxer que els tracta el "CGSIB"

Podreu exercir els drets abans esmentats a traves del formulari de modificació o cancel·lació de dades, o be, a través de l'adreça electrònica

Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears
C/Parellades nº 12-A bajos, 07003 Palma de Mallorca, Illes Balears (España).