USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

CONTACTE

FORMULARI DE CONTACTE

Utiliza el sigüent formulari per a comunicar-te amb nosaltres. No oblidis que els camps assenyalats amb un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.

 Dispone usted de  caracteres 
He llegit i accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat

RESUM INFORMACIÓ LEGAL

En compliment d'allò que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal ("LPD"), El "CGSIB" us informa que, complimentant el formulari, les vostres dades personals quedaran incorporades al fitxer d'usuaris del lloc web del "CGSIB" i seran tractades amb l'única finalitat de poder-vos prestar o oferir els nostres serveis, enviar-vos informació i publicitat sobre temes relacionats amb la temàtica del "CGSIB". El "CGSIB" es compromet a no facilitar a tercers la informació continguda a l'esmentat fitxer.

Així mateix, us informem de la possibilitat de què exerciu els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal, essent responsable del fitxer que els tracta el "CGSIB"

Podreu exercir els drets abans esmentats a traves del formulari de modificació o cancel·lació de dades, o be, a través de l'adreça electrònica

Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears
C/Parellades nº 12-A bajos, 07003 Palma de Mallorca, Illes Balears (España).

ENQUESTA
Estaria interessat en rebre formació en relació als Convenis Col·lectius?
1. Principalment els de recent publicació.
2. Principalment convenis provincials.
3. Principalment convenis d'àmbit estatal més representatius a les Illes Balears.
4.Totes les opcions anteriors.
Encuesta finalizada