USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimarts, 9 d'octubre de 2018
Noticias generales

Més de 160 assistents a les VI Jornades Laboralistes organitzades pel Col•legi

Palma, 9 d'octubre de 2019

L' Il•lustre Col•legi de Graduats Socials de les Illes Balears va albergar durant dos dies diferents ponències que van abordar temes d'actualitat a càrrec d'experts en l'àmbit jurídic-laboral.

Les jornades van comptar amb més de 160 inscrits que durant el 4 i 5 d'octubre van escoltar les ponències a càrrec de: D. Sebastián Moralo Gallego, Magistrat de la Sala IV del Tribunal Suprem; Guillermo Oteros Valcarce, Graduat Social i Magistrat Jutge del Jutjat Social Nº 2 de Sabadell; José María Solera Orbis, Sotsdirector Provincial de Jubilació i Supervivència de l'INSS de les Illes Balears; Emilio Palomo Balda, Magistrat del Tribunal Superior de Justícia del País Basc; D. Ricardo Bodas Martín, President de la Sala Social de l'Audiència Nacional.

La Jornades van comptar a més amb la presència de la Sra. Isabel Castro, directora general de Treball de la Conselleria de Treball qui al costat de la Sra. Apol•lònia Julià Andreu, presidenta del Col•legi de Graduats Socials, van donar inici a les jornades.

Les ponències i col•loquis van estar relacionades amb: "La contractació temporal i l'encadenament de contractes de treball"; "Indemnització addicional per vulneració de drets fonamentals", "Compatibilitat entre la pensió de jubilació i el treball", "Evolució històrica i situació actual", "Aspectes laborals de la incapacitat temporal", "El mapa de conclusions en el procés laboral: el art de concloure ".
Per finalitzar, i durant l'acte de Cloenda, les jornades van comptar amb: la Secretària Provincial de la TGSS, Sra Socorro Carbonell Ponce; Sr. Florencio Ingelmo Sánchez, Director Provincial de l'Institut Nacional de la Seguretat Social; Sra. Mª Rosario Mora Menezo, Directora Territorial i Cap d'Inspecció de Treball i Seguretat Social en Illes Balears i la Sra. Apol•lònia M. Julià Andreu, presidenta de l'Iltre. Col•legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears.