USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimarts, 29 de setembre de 2020
Noticias generales

Reunió del Patronat de la Fundació de Graduats Socials de les Illes Balears

Palma, 29 de setembre de 2020

Reunió del Patronat de la Fundació de Graduats Socials de les Illes Balears S'ha celebrat la reunió del Patronat de la Fundació de Graduats Socials de les Illes Balears a la seu del Col·legi. Aquest any, a causa de l'actual pandèmia de Covid-19, i per protocol de seguretat, s'ha realitzat de forma virtual. A la seu de el Col·legi ha participat la presidenta Apol·lònia Julià, el tresorer Federico Hermosel i els vocals Adela Soriano, Azucena López i Daniel Ruiz.

La Fundació de Graduats Socials neix amb l'objectiu d'enfortir a l'Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de les Illes Balears com a institució i entitat, que sempre ha vetllat per la justícia laboral i que sempre ha estat a prop de l'ciutadà, i treballador en el seu assessorament en Dret de l'Treball i Seguretat Social, a més de temes fiscals.
ENQUESTA
La sala d'actes del col.legi està adaptat a les normes de ventilació contra la COVID, sent un espai segur per a reunions i esdeveniments. Saps que està disponible en la modalitat de lloguer?
1.-No sabia que estava adaptat a les normes de ventilació contra la COVID.
2.-No sabia que es podria arrendar.
3.-No necessito l'arrendament del mateix.
Coneixia que es podia arrendar.