USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Divendres, 8 de juliol de 2022
Noticias generales

Entrevista a Daniel Ruiz, membre de la Junta de Govern del Col·legi de Graduats Socials de Balears, en Migdia COPE Balears

Palma, 11 de juliol de 2022

El dijous, 7 de juliol de 2022, Daniel Ruiz, Graduat Social i Vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Graduats Socials de Balears, ha estat entrevistat després d'anunciar-se la reobertura de les unitats covid-express a Balears pensades per a agilitar les baixes laborals pel virus i que embussen l'atenció primària.

Des d'aquest dijous, els professionals sanitaris seran els encarregats de realitzar el tràmit de les nombroses baixes, alguna cosa que no sols afecta al seu treball, també suposa una sobrecàrrega laboral per als Graduats Socials.

Daniel Ruiz ha explicat en el programa Migdia COPE Balears, que és amb la Tresoreria de la Seguretat Social amb els quals tenen especial contacte per les baixes laborals, i és que les dades de la baixa han de reflectir-se en la cotització de cada treballador.

Recorda que, malgrat que hi ha empreses en les quals no es descompta res per estar de baixa, en unes altres, si la baixa és per contingències professionals, - com és el cas de les baixes per COVID-, es cobra el 75% de la base reguladora des de l'endemà de la baixa.

“Les dades que controlen els Graduats Socials han de ser precisos i rebre informació ràpidament per a coincidir amb la Seguretat Social”, assenyala.

Més informació

ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada