USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 21 de juliol de 2022
Noticias generales

Primera sessió d'orientació jurídica gratuïta en matèria d'igualtat laboral

Palma, 21 de juliol de 2022Aquest mes de juliol, s'ha posat en marxa el nou servei de l'Oficina d'Orientació Jurídica en matèria d'Igualtat en l'àmbit laboral, acordat pel GOIB i la Fundació de Graduats Socials de Balears. Un pas més enllà en la gran labor que desenvolupa l'Oficina d'Orientació jurídica laboral, que des de 2017 ha realitzat més de 2.900 consultes gratuïtes.

Amb la implantació d'aquest servei gratuït, el nostre col·lectiu d'experts en Dret del Treball i Seguretat Social, proporciona orientació en matèria de Plans d'Igualtat a les empreses i altres qüestions d'Igualtat a les persones treballadores que sol·licitin cita prèvia.

Mónica Sala, Graduat Social Col·legiada, ha estat l'encarregada de realitzar la primera sessió d'orientació jurídica gratuïta, de totalment voluntària i altruista, mostrant una vegada més l'esperit de col·laboració d'un col·lectiu obert, dialogant, pròxim als problemes soci laborals de la nostra societat i que aposta per la JUSTÍCIA SOCIAL, com resa el nostre lema.