USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dilluns, 3 d'octubre de 2022
Noticias generales

IX Jornadas Laboralistas de Derecho del Trabajo y Seguridad Social Illes Balears

Palma, 16 de setembre de 2022

Els pròxims 6 i 7 d'octubre de 2022, l'Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de Balears, en col·laboració amb la Fundació de Graduats Socials de Balears, celebrarà la IX Edició de les Jornades Laboralistes sobre Dret del Treball i Seguretat Social, la qual cosa fa valorar la importància d'aquest esdeveniment a les illes gràcies a l'interès que demostren tots els anys els assistents a les jornades.

Com és habitual, aquesta nova edició comptarà amb un catàleg de ponents de reconegut prestigi professional, entre els quals es troben Joan Agustí Maragall, Magistrat especialista de la Sala Social del TSJ de Balears, Concepción Morales Vállez, Magistrada Suplent de la Sala Social del TSJ de Madrid, Mónica Falcón Sáez i Carmen Espolita Suárez, Sotsinspectores laborals d'Ocupació i Seguretat Social, Carolina Gala Durán, Catedràtica de Dret del Treball i de Seguretat Social de la UAB i José Manuel Raya Sánchez, Graduat Social i Advocat.

La Seu Col·legial acollirà la celebració d'aquesta trobada de dos dies que serà inaugurat per la Presidenta, Apol·lònia Mª Julià Andreu, al costat de l'excel·lentíssim Sr. Carlos Gómez Martínez, President del TSJ de Balears.

A l'acte de benvinguda li succeiran diverses ponències en les quals s'aprofundirà i debatrà sobre diversos temes de summe interès per al col·lectiu, tal com pot consultar-se en el programa.

Les jornades conclouran amb un acte de clausura en el qual intervindran les autoritats convidades Jesús García Fernández, Director Provincial de l'INSS a Balears, Mª Rosario Rodríguez Lasheras, Directora Provincial de la TGSS a Balears, Sonia Barranco Álvarez, Directora Provincial del SEPE a Balears i la Il·lustríssima Apol·lònia Mª Julià Andreu, Presidenta del Col·legi, els qui oferiran les conclusions finals de la trobada.

El Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears, organitzador de l'acció formativa, al costat de la Fundació de Graduats Socials de Balears, agraeixen la implicació de les entitats patrocinadores: Servei Balear de Prevenció, Wolters Kluwer al costat de la col·laboració de Fundació GS, Fabroker i Sabadell Professional.

Inscripcions_Les Jornades Laboralistes estan obertes a col·legiats, pre-col·legiats, i altres professionals interessats en la matèria. S'haurà d'emplenar el formulari en línia en la web ja que l'aforament presencial és limitat i s'assignaran les places per ordre d'inscripció.

Més informació