USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimarts, 20 de desembre de 2022
Noticias generales

La Presidenta participa en l'Acte de presentació de l'Agent d'Igualtat en ONCE Balears

Palma, 20 de desembre de 2022

La Presidenta de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears, la Il·lma. Mª Apol·lònia Julià, ha estat convidada a participar en l'Acte de presentació de l'Agent d'Igualtat en ONCE Balears, en ser considerada un clar exemple de com poden trencar-se els “sostres de cristall” que social i laboralment encara romanen vigents. La Presidenta ha centrat la seva intervenció sobre la igualtat entre home i dones i drets i obligacions en l'empresa.

L'objectiu d'aquest acte ha estat el de motivar a les dones i homes que formen el Col·lectiu ONCE sobre Igualtat a partir de la difusió de la figura d'Agent d'Igualtat, en el marc del Pla d'Igualtat que l'ONCE ha implantat.

La presentació ha comptat, a més, amb la col·laboració d'altres referents d'Igualtat a Balears: Sr. Bartomeu Alcover Bisbal, Agent d'Igualtat i Cap de Departament de Serveis Comuns en Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern Balear i la Sra. Esperanza Bosch Fiol, Directora de l'Oficina per a la Igualtat de Oportunitats entre Homes i Dons (OIO) de la Universitat de les Illes Balears, al costat dels quals la Presidenta ha contrastat experiències sobre el canvi social i cultural que a tots ens afecta.