USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 20 d'abril de 2023
Noticias generales

Apol·lònia Mª Julià, Presidenta del Col·legi de Graduats Socials de les Illes Balears, participarà en el VII Congrés Nacional d'Auditoria Sociolaboral i d'Igualtat a Granada.

Palma, 20 d'abril de 2023

La Presidenta del Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears, Apol·lònia Mª Julià, participarà com a moderadora en el VII Congrés Nacional d'Auditoria Sociolaboral i d'Igualtat que tindrà lloc a Granada els dies 4 i 5 de maig de 2023.

En concret, el dia 5 de maig, al Palau de Congressos, moderarà la taula rodona titulada "El futur de l'auditoria sociolaboral des de la perspectiva acadèmica davant la irrupció de les auditories retributives: reptes i oportunitats", en la qual participaran destacats professionals del sector com ara Ricard Calvo Palomares, Assessor Científic de CEAL de la Universitat de València, Jesús Ángel Vázquez Forno, Vicepresident d'ARELCIT i Director de la Fundació Escola Universitària de Relacions Laborals de A Coruña (ERLAC) i Francisco Diaz Bretones, Decà de la Facultat de Relacions Laborals i Recursos Humans de la Universitat de Granada i President de l'Associació de facultats de Ciències del Treball d'Andalusia. El Congrés, que compta amb el suport de la Universitat de Granada i l'Associació de Facultats de Ciències del Treball d'Andalusia, té com a objectiu principal analitzar els principals reptes i oportunitats que es presenten en l'àmbit de l'auditoria sociolaboral i de la igualtat.

La participació de la Presidenta de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears és un reconeixement a la seva trajectòria professional i al seu compromís amb la defensa dels drets laborals i socials de la ciutadania.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada