USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Divendres, 21 d'abril de 2023
Noticias generales

Ignasi Beltran analitza contractació temporal i contracte fix discontinu en el XI FORO ARANZADI SOCIAL 2023.

Palma, 21 de abril de 2022L'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears va acollir la 4ª sessió del XI FORO ARANZADI SOCIAL 2023, en què es va tractar l'evolució de la contractació temporal i el contracte fix discontinu.

El ponent encarregat de desenvolupar aquest tema va ser D. Ignasi Beltran de Heredia Ruiz, professor de la Universitat Oberta de Catalunya. Beltran és un expert en dret laboral i compta amb una àmplia trajectòria professional en aquest àmbit.

La sessió es va centrar a analitzar l'evolució de la contractació temporal i el contracte fix discontinu en els darrers anys, així com els canvis normatius que han afectat a aquests tipus de contractació. A més, es van discutir les avantatges i inconvenients de cadascun d'aquests tipus de contracte i es van analitzar les tendències futures en matèria de contractació laboral. El FORO ARANZADI SOCIAL 2023 està dirigit a professionals de l'àmbit jurídic i laboral i té com a objectiu oferir un espai de debat i reflexió sobre els temes més rellevants del sector. En aquesta 4ª sessió, es va comptar amb l'assistència de nombrosos graduats socials i altres professionals interessats en la contractació temporal i el contracte fix discontinu. Una oportunitat única per conèixer de primera mà les últimes tendències en matèria de contractació laboral i per intercanviar idees i experiències amb altres professionals del sector.

ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada