USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Divendres, 2 de juny de 2023
Noticias generales

Conferència: Aspectes jurídics de la prestació econòmica de la Incapacitat Temporal

Palma, 2 de juny de 2023

l’ Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears, en col·laboració amb la Fundació de Graduats Socials de les Illes Balears i Mutua Fraternitat-Muprespa, va organitzar la conferència sobre els aspectes jurídics de la prestació econòmica de la Incapacitat Temporal.

L'esdeveniment va tenir lloc el 1 de juny i va comptar amb la destacada presència d'experts en la matèria. La conferència, que va congregar una àmplia audiència de professionals de l'àmbit laboral i jurídic, va ser inaugurada per Mercè García Millán, Vicepresidenta del Col·legi, qui va donar la benvinguda a tots els assistents. A continuació, Maria Antonia Sbert Haro, Directora provincial de les Illes Balears de Fraternitat-Muprespa, es va encarregar de la presentació de l'esdeveniment.

La ponència va estar a càrrec d'Ana Lorenzo Cárdenes, Coordinadora Tècnica Jurídica a Fraternitat-Muprespa, qui va aprofundir en diversos temes relacionats amb la Incapacitat Temporal. Entre els punts tractats es van destacar els terminis i situacions de la incapacitat temporal, així com les modificacions introduïdes pel Reial Decret-llei 2/2023 de 16 de març. A més, es van abordar aspectes rellevants com la impugnació d'alta mèdica, el procediment de revisió, la via judicial i la determinació de contingència, incloent la seva regulació, procediment i casos pràctics.

La conferència va resultar enriquidora i va oferir als assistents una visió completa dels aspectes jurídics vinculats a la prestació econòmica de la incapacitat temporal.