USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 21 de setembre de 2023
Noticias generales

Jose Manuel Raya participa a HR LAB BARCELONA® i presenta la seva in-novadora eina basada en Intel·ligència Artificial

Palma, 21 de diciembre de 2023Jose Manuel Raya, membre de la Junta de Govern del Col·legi, va ser convidat pel Col·legi de Graduats Socials de Barcelona a formar part de la 2ª edició de HR LAB BARCELONA®. Aquest esdeveniment s'ha consolidat com un avantguardista laboratori de formació en Recursos Humans amb l'objectiu de revo-lucionar la formació en aquesta àrea, posant èmfasi en la Intel·ligència Artificial (IA) i reunint als més reconeguts experts en la matèria.

L'eix central de la participació de Jose Manuel va ser la seva ponència titulada “IA en els despatxos labo-rals”, en la qual va tenir l'oportunitat de presentar el seu ambiciós projecte "IALABORAL.COM". La primera eina avançada d'intel·ligència artificial especialitzada en Dret Laboral i Seguretat Social, que promet ser un recurs clau per als professionals del sector: Graduats Socials, Advocats, departaments de RRHH, Mútues i Sindicats.

Durant la seva intervenció, va compartir valuoses perspectives sobre la seva experiència i visió pel que fa a la implementació de la IA en els despatxos laborals. La recepció de la seva ponència va ser molt positiva, consolidant-se com un dels moments més destacats de l'esdeveniment.