USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimecres, 11 d'octubre de 2023
Noticias generales

Exitoses X Jornades Laboralistes de Dret del Treball i de la Seguretat Social a l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears

Palma, 11 d'octubre de 2023

Els dies 5 i 6 d'octubre va tenir lloc a la Seu Col·legial l'esdeveniment de les "X Jornades Laboralistes de Dret del Treball i de la Seguretat Social". Aquestes jornades, que han consolidat la seva posició com a referent anual en l'àmbit laboral i de seguretat social, van oferir un programa ple de contingut amb la participació de destacats experts en la matèria.
Els ponents que van compartir els seus coneixements i visions sobre diversos temes van ser Félix Peinado Castillo, Director de l'Oficina de l'OIT a Espanya; Jaume Jesús Barcons, Doctor en Dret, Advocat i Gestor Administratiu; Arantxa Sitjar Mansilla, Graduada Social; Ferran Camas Roda, Catedràtic de Dret del Treball i Seguretat Social de la Universitat de Girona; Ana Ercoreca de la Cruz, Inspectora de Treball i Seguretat Social i Presidenta del SITSS; Mª Rosario Rodríguez Lasheras, Directora Provincial de la TMV a les Illes Balears; Jesús García Fernández, Director Provincial de l'INSS a Balears i Sonia Barranco Álvarez, Directora Provincial del SEPE a Balears.
La inauguració de l'esdeveniment va comptar amb la presència i la contribució de importants personalitats del sector, com Montserrat Cerqueda Serrando, Degana del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona; Jaume Francesch Garcés, President del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona, juntament amb la Presidenta del Col·legi, Apol·lònia Mª Julià, qui també va participar en l'acte de clausura.

Durant les jornades, es van abordar temes de gran rellevància en el panorama actual del Dret Laboral i de la Seguretat Social, com els Convenis de l'OIT, el contracte fix discontinu, el dret a la igualtat de tracte i aspectes que van més enllà del contracte laboral. Aquests temes van atreure l'atenció de nombrosos col·legiats i professionals externs, posant de manifest el compromís i la passió pel dret laboral i la seguretat social a l'illa.
Van ser dos dies en què els assistents van gaudir de l'alt nivell professional i humà que caracteritza aquest tipus d'esdeveniments, consolidant-se, un any més, com una trobada essencial per a tots aquells interessats en l'àmbit laboral i de la seguretat social a Balears.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada