USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 9 de novembre de 2023
Noticias generales

Presentació del Col·legi als alumnes del Grau de Relacions Laborals de la UIB

Palma, 9 de novembre de 2023

El matí del dimarts 7 de novembre, l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears va ser l'amfitrió d'un esdeveniment especial dedicat als alumnes del Grau de Relacions Laborals de la Universitat de les Illes Balears.

La Presidenta del Col·legi, Apol·lònia Mª Julià, va presidir l'acte, acompanyada per destacats membres de la Junta de Govern: la Vicepresidenta Mercè García, el Tresorer Federico Hermosel, el Secretari General Pedro Mir, la Gerent Francisca Palacios, Marga Mas i la Vocal Francisca Rufiandis.

Durant la sessió, es van exposar les diverses activitats i cursos que realitza el Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears, emfatitzant el seu paper en la complementació de la formació acadèmica per a una millor preparació de cara al futur professional dels alumnes.

A més, es va proporcionar informació detallada sobre la figura del ‘pre-col·legiat’, que permet als estudiants de 4t de Grau gaudir de múltiples beneficis: accés a les instal·lacions del col·legi, participació a preus especials en seminaris dirigits a col·legiats i personal de despatx, ús de bases de dades laborals i fiscals a la seu col·legial, accés a la borsa de treball i actualitzacions constants sobre les últimes novetats en matèria laboral, fiscal i tributària.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada