USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimarts, 23 de gener de 2024
Noticias generales

Reunió de Treball de la Fundació Justícia Social

Palma, 23 de gener de 2024

El 18 de gener, la Presidenta de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears, Apol·lònia Mª Julià, juntament amb les màximes representants dels Col·legis de Graduats Socials d'Almeria, Barcelona i Madrid, es van reunir amb Joaquín Merchán, President en funcions del Consell General de Col·legis Oficials de Graduats Socials d'Espanya. Aquesta trobada virtual va tenir com a objectiu principal presentar el PLA D'ACCIÓ DE LA FUNDACIÓ JUSTÍCIA SOCIAL, un projecte que estableix les línies a seguir per enfortir la Fundació.

Aquest pla no sols contempla el desenvolupament d'activitats i continguts alineats amb els objectius fundacionals, sinó que també cerca elevar el perfil i la visibilitat de la figura del Graduat Social. La jornada es va centrar en analitzar les necessitats formatives i d'impuls de la nostra professió, aspectes en els quals la Fundació Justícia Social jugarà un paper fonamental.

En un gest que demostra el compromís continu i la col·laboració, es va programar una propera trobada per delinear la fulla de ruta de 2024. Això assegura que el pla no sigui només una declaració d'intencions, sinó una sèrie d'accions concretes i efectives.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada