USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Divendres, 16 de febrer de 2024
Noticias generales

Conferència: "Entrada en vigor del pla de pensions en el sector de la construcció"

Palma, 16 de febrer de 2024

El dimarts 13 de febrer, la seu de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears, en col·laboració amb la Fundació de Graduats Socials de Balears i l'Associació de Constructors de Balears, va acollir la conferència sobre l'"Entrada en vigor del pla de pensions en el sector de la construcció".

Amb la participació de més de 200 professionals, tant en format presencial com en línia, la conferència va demostrar l'interès creixent i la necessitat d'adaptar-se als nous reptes que afronta el sector.

Els ponents, Sandra Verger Rufián, Directora General de l'Associació de Constructors de Balears, juntament amb Andrés Moll Linares i Pedro Moll Arbós, assessors jurídics de la mateixa, van aprofundir en els detalls i beneficis que el pla de pensions oferirà als treballadors de la construcció. L'acte va ser presentat per Apol·lònia Mª Julià, Presidenta del Col·legi.

La implementació del pla de pensions és vista com un pas endavant cap a la sostenibilitat i la responsabilitat social en el sector, reafirmant el compromís de Balears amb la innovació i la cura dels seus professionals.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada