USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimecres, 28 de febrer de 2024
Noticias generales

Sessió formativa: Novetats en la Llei Reguladora de la Jurisdicció Social, Reial Decret-llei 6/2023, de 19 de desembre

Palma, 28 de febrer de 2024

El dimarts 27 de febrer, l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears va acollir la sessió formativa centrada en les últimes novetats introduïdes pel Reial Decret-llei 6/2023, de 19 de desembre, en la Llei Reguladora de la Jurisdicció Social. Aquest acte va comptar amb la participació d'Adelaida García García, Lletrada de l'Administració de Justícia del Jutjat de lo Social núm. 2 de Palma de Mallorca, qui va estar acompanyada per la Presidenta del Col·legi, Apol·lònia Mª Julià, encarregada de la presentació.

La sessió va tenir com a eix principal l'anàlisi exhaustiva de diversos aspectes clau d'aquesta nova normativa, tals com la presentació de demandes, la competència objectiva, l'acumulació d'accions i processos, el procediment "testimoniatge", i els actes de comunicació, així com l'adaptació de la reforma processal a la Llei 36/2011. Aquests temes van ser abordats amb l'objectiu de proporcionar als professionals les eines necessàries per adaptar els seus escrits de demanda als nous requisits processals, optimitzar la gestió d'acumulacions d'accions i processos, i aprofundir en les reformes tant en els actes processals com en els de comunicació.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada